Get a life. Get Pony.

Tocmai m-am despartit de ea.

Prietena mea din Cluj mi-a zis că nu trebuie sa o conduc, are aplicația Get Pony  și se descurca mult mai bine. Poftim? Mă uit de departe. Mă uit cu invidie. Nu are mașina, nu are stres. Are bagaje dar e calma.  Dana da click și urcă. Deodata are masina. Electrica. Ultimul racnet. Pleacă în trombă, parcă sfidindu-ma.

Rămân la volanul mașinii mele pe care trebuie acum s-o alimentez la benzinărie, să-i cercetez una-alta, apa la parbriz, curățenia, husele, că, nah, e a mea. Nu mă mai incinta că e a mea. Marea proprietareasa. Ce înseamnă asta, sa deții ceva, o mașina în cazul meu? Scoți un cot pe geam sa te vadă lumea, sa asocieze entitățile. Sa parchezi in fata blocului sa se știe, a, uite,  Gianina e acasă. Sa verifici hopa, a mai apărut o zgîrietură, hm, poate trebuie s-o vopsesc, s-o schimb? Atitea gânduri inutile.

 

La Cluj exista si functioneaza aplicatia Get Pony.

Serviciu de car sharing, in care trec de la unii la alții, după nevoi, mașini electrice numai bune pentru oraș. Nu tu apăsări, nu tu stresuri, nu tu grămadă de framântări de proprietar de mașină. Doar grija sa îți instalezi o aplicație utilă și apoi să apeși butonul Start. Și apoi Stop și ieși unde ai treabă, uitând alte nimicuri.

Get Pony a migrat si-n Bucuresti!

Cine si-a pus aplicatia pe prima pagina, la vedere? Moa.

Cine a luat un Pony cînd avea treaba, hah? Tot moa. Cine a mers silentios, tacticos și fără să polueze preț de doua liniuțe, adică vreo 50 km? Oui, bien sur, encore moi. (Am învățat puțintică franceza pe drumul asta) Și cine umblă acum in pași de dans sa vândă mașina proprietate personală? Nu vă aud pe cei de acolo din spate.

si-am incalecat pe-o sa


va pup. pa!