Zice lumea

TITUS MUNTEANU
realizator TV

Despre Gianina s-au spus multe, s-au scris si mai multe de bine si poate de mai putin bine dar niciodata n-am avut ocazia, prin natura meseriei mele, sa-mi spun parerea despre ea. Dupa mai multi ani de colaborare pot spune cu certitudine ca GIANINA ESTE O FATA SPECIALA! In meseria noastra si nu numai, cel mai important lucru este originalitatea. Sa cauti mereu formule noi de exprimare, sa surprinzi telespectatorul intotdeauna cu ceva nou. Gianina asta face. In zecile de prezentari si scenarii scrise pentru copii (numai cu acordul minorilor) sau pentru Deni si Darius de la Televiziunea copiilor sau Scoala vedetelor 2, am fost fascinat de fantezia replicilor si a ideilor in general. Pacat ca Televiziunea n-a stiut s-o “exploateze” la adevarata ei valoare. Este adevarat ca Gianina este de multe ori atat de speciala incat ardeleanul din mine simte nevoia s-o mai traga de maneca. Astept draga Gianina sa scriem impreuna un muzical in care sa poti avea un rol pe masura!


 

LARISA GHITULESCU
specialist in strategie si comunicare
www.larisaghitulescu.ro

In perioada in care am coordonat activitatea de comunicare corporate la TVR, am avut ocazia sa lucrez in diverse ocazii cu Gianina. Ei ii datorez reusita a doua campanii (TVR 55 si TVR pentru Japonia nemuritoare). Gianina e creativa, spontana, are mintea ascutita si mereu proaspata. E un profesionist complet si o colega extraordinara. Este unul dintre putinii oameni de televiziune si divertisment din Romania care stiu sa se reinventeze si sa tina pasul cu vremurile. Cel mai important insa e omul Gianina, valorile pe care le are si care o ghideaza in tot ce face. Gianina e om, si abia apoi vedeta. Ceea ce denota ca e puternica si are valoare. Gianina energizeaza, empatizeaza si convinge. Mi-a devenit prietena si asta ma onoreaza.


 

MIRELA VESCAN
make-up artist
www.mirelavescan.ro

Parintii nu ti-i alegi si nici rudele, asta e dar prietenii ii poti alege, asta este marele avantaj si….dupa ce trec mai multi ani….devin un fel de rude))). Gianinutza este deci sora mea mai mica, putem sa ne vedem zilnic sau la o luna si pot sa o si cert daca nu raspunde la telefon, nu se supara pentru ca nu are voie))).


 

MARIAN PALIE
fashion stylist
www.marianpalie.ro

Nonsalanta, curaj, umor, culoare, carisma, tv, introspectie, reforma, simplitate, profunzine, vast, zambet, punky, libertate, albastru, muzica, teatru, etc, etc, etc = Gianina Corondan.


 

RADU BUZAIANU
realizator TV
buzaianu.wordpress.com

Ma gandeam cand am cunoscut-o pe Gianina. E un exercitiu imposibil. Cine isi aduce aminte prima intalnire cu ea, categoric are o problema. Senzatia e ca o cunosc dintotdeauna. Ma gandeam cum e cu Gianina. Nu stiu. Ce stiu e cum e fara ea. Si e foarte greu. Ar trebui o Gianina in viata fiecarui om. Problema e ca personal stiu doar una.


 

THEA HAIMOVITZ
www.laboratoarelethea.ro

Kabbalah spune ca inceputurile au o energie a lor aparte: puternica si pura.
Tot Kabbalah mai spune ca o deschidere de cerc nou simbolizeaza evolutia si inchiderea cercurilor din urma. Entuziasmul si gandul nostru frumos „se simt minunat „mai ales zona de trecere intre cele doua actiuni. Daca adaugam visul nostru din spatele actiunii, am primit miracolul: multumirea si fericirea noastra.
Ne regasim in ceea ce facem, sufletul nostru mai urca o treapta de constiinta.
Recunoastem starea de bine in care comunicam si simtim ca putem schimba lumea din jur prin ceea ce facem.
Gianinutza mea draga, de abia astept sa primesc scrisori zilnic venite de pe blogul tau! 🙂


 

WILHELMINA ARZ
www.arz.ro

“suntem ceea ce iubim (N. Stanescu)”… as vrea sa cred ca seman cu Gianina… are un loc aparte in inima mea… sa fie oare in forma de stea ?