Vizita de Lucru la Scoala de Balet Monique

Si-mi iau inima-n dinti. Hai sa fac o vizita la Scoala Monique.

Balet pentru copii si adulti. Am vazut pe Facebook activitatea de-acolo, copii, adulti in miscare, in zbor, expresii jucause in timp ce executa exercitii complicate. Parca ma imboldeste gindul ispititor ca se poate si la case mai mici. Din cite-mi amintesc, gimnastica de dimineata a pleoapelor imi iese onorabil. Flotari fac cu voiosie, daca numim flotari trecerile mele iscusite de pe fotolii pe scaune.

De sarit, sar usor peste mesele de seara. Gata. Ma incurajez. Pot sa devin profa de balet. Si dau sa ma culc pe cealalta ureche. Nu se poate. Nu e vis. Iata, chiar merg in zona Crangasi, spre aceasta scoala de balet. Curajul imi creste. Intru si vad alti adulti asteptind. Nu pe mine, desi anuntasem intentia pe Facebook.

Isi asteapta copiii sa incheie ora. Intru val-virtej si vad fetitele executind pe saltelute exercitii de mobilitate. Mona, profa de balet le spusese ceva amuzant. Atmosfera e super-vesela. E momentul sa arat ce pot!! Mona imi preda linistita stafeta, cu citeva sfaturi la pachet. Acum ma lasa pe mine sa conduc ora. Thanks, Mona. Be my guest, zice. Si parca am citit in ochii ei un strop de malitiozitate. Moment in care ar fi trebuit sa ma opresc. Dar eu nu si nu. Vizitator tupeist. Priviti.

[embedyt]https://youtu.be/ZxU_zacktRU[/embedyt]

You may also like

Leave a comment