Pentru copii speciali

Sintem chelneri-voluntari

Am putea sa-i spunem “Servim cauza”. Sau “Clientul nostru, ajutorul lor”. Sau “Va servim ceva bun sa fiti buni” samd. Oricum i-am spune, e aceeasi dorinta. De a ajuta niste oameni cu mai putine posibilitati sa se intremeze putin. Nu facem minuni, nici evenimente de amploare. Pur si simplu dam strigarea din cind in cind daca tot sintem prieteni pe Facebook. Sa foloseasca la ceva si prietenia asta.

Serialul incepe sa acumuleze episoade. Am gasit de fiecare data entuziasti. Acum s-a alaturat mie Cosmin Cernat, un vechi coleg si prieten de televiziune si George de la Ciocogelateria Venchi, un loc cool in Bucuresti, unde inghetata are meritul de a fi preparata proaspat, dupa retete respectate cu grija pentru gustul entuziasmant. Imi place ca si locul unde devenim pentru citeva ore chelneri sa fie ofertant, sa fie dintre locurile unde eu ma simt bine.

Prin urmare, marti, 26 august 2014, de la ora 18,00, haideti toti cu mic cu mare, cu biciclete si skateboard-uri la Ciocogelateria Venchi sa va comandati o inghetata buna, home made. V-o aducem imediat la masa Cosmin Cernat si cu mine. O sa vedeti ca ne pricepem. De ce sa nu ne mai intilnim si noi vara asta? Iar in plus, sprijinim copiii care sufera de autism, atent ingrijiti de Asociatia AITA. Stiati ca pot fi vindecati daca se actioneaza din timp cu specialisti rabdatori? I-am intrebat ce le trebuie in afara de bani, care sint mereu prea putini si au spus ca le-ar prinde bine niste jucarii, duc lipsa.

Haideti sa ne ajutam fratiorii mai mici chiar daca nu e Craciun. Aveti jucarii aruncate si uitate prin casa? Poate ar trebui sa fie folosite cu incintare de altcineva…

Deci ce-ati comandat, pistachio sau fragola?

You may also like

Leave a comment