pinion1

 

Lupta se IUTEste

Atelier Pinion a construit-o, a pus-o in vitrina, a lansat concurs, multi s-au batut pentru ea, bicla negru-aurie s-a milostivit de  mine. Probabil eu eram un fel de oaie neagra cu vise aurii. Si mi-au zimbit sortii. Am castigat concursul prin tragere la sorti organizat de MaiNoi la Electric Castle dupa ce am bifat mai multe probe eco  (pedalat, adunat pet-uri, facut dus mai scurt de 5 minute). Eu care nu am castigat niciodata nimic prin tragere la sorti!

O, tu, soarta nedreapta!

Dar cineva a insfacat-o, mi-au rinjit sortii. Dupa ce m-au anuntat ca am castigat, ia bicicleta de unde nu-i. Nici pana azi nu am aflat povestea intreaga… a fost furata si gasita de politia vigilenta? a fost pierduta prin bagajele de la Electric Castle cand au impachetat festivalul? Nu am sa stiu. Cert e ca la un moment dat IUTE s-a scuturat nechezand, s-a urcat pe sosea de la Cluj si s-a mai oprit la Bucuresti. Mi-a batut la usa.

cine n-are Pinion sa-si cumpere

Apoi IUTE a revenit si la Atelier Pinion care i-au refacut machiaj, pedale, frine, bibileli, plus o alunita pe care scrie, ce credeti,  IUTE. Avea pinion de fixie, acum are si de bicla normala.

E usurica, are doar 9 kile, o singura viteza dar nici prea mare cat sa nu pot pleca de pe loc si nici prea lenta cat sa simt ca dau in gol, frane bune, roti puternice desi par firave. Per total e o bicicleta solida, silentioasa, usor de strecurat prin trafic, echilibrata si deloc cuminte.

De-aia nu pot sa dorm. Pentru ca IUTE ce frumoasa e!

You may also like