ED2

Scena si vorbitorii

 

Si am incercat, in Vizita de Lucru fiind, sa ajut la organizarea unui astfel de eveniment, sa duc ce trebuie la scena, sa ma asigur ca microfonul functioneaza, ca toti invitatii au unde sta, ca masa de prinz va fi servita la ora stabilita, ca toti speakerii sint pe scena la ora precizata in programul tiparit. M-au trimis de colo-colo, am ametit, am ris, am zimbit, am batut Cuba, am facut selfie-uri si live-uri si am stat cu ochii pe intimplarile programate.
Si cred ca am contribuit si eu totusi daca nu s-a intrerupt, nu a fost microfonie, nu au fost incidente neplacute si totul a decurs conform planului, se poate conchide ca e si meritul meu, care m-am invirtit pe-acolo fara sa iau un cablu in picioare, fara sa ard vreo siguranta sau sa vars sucul in poala cuiva..
Dupa demonstratii, concurs, seminarii de psihologie si dezvoltare personala, la final Mazella si Palmer ne-au aratat de ce sint ei cunoscuti in tintreaga lume.
M-am uitat la asistenta pe tot parcursul zilei. Cei prezenti in sala erau vrajiti. Notau, pozau, comentau soptit, demult n-am vazut atita religiozitate legata de munca. Si atita respect. Cred a asta e pricina pentru care nu au mai pus intrebari celebrilor hair-stylisti laa final. Dar lasa ca am preluat eu raftul asta, o sa fie aranjat si dischisit, sa nu faca nota discordanta.

La sfirsit de zi, sa poti pune Vizita pe perna

Am adormit visind numai foarfece, saluturi de intimpinare a clientilor, burse la Mazella si Palmer si cum imi fac singura cea mai abracadabranta coafura din lume. Visele se pot indeplini, eu asa stiu.

Asta numesc eu o Vizita complexa.

You may also like