Concertul lui Sergiu Tuhutiu pentru salvarea unei vieti

Intotdeauna ne reuseste cind sintem uniti

O fetita prinde fluturi.
O fetita se balaceste in apa.
O fetita isi serbeaza ziua cu baloane colorate.
O fetita joaca un joc pe calculator.
O fetita sare coarda.
In acelasi timp…
O fetita sta culcata in pat, inchisa intr-o camera de spital 24 din 24, cu branula in mina si spera. Andreea Ceausu, de 11 ani, a picat in situatia aia ingrozitoare in care mergi la medic pentru un control de rutina si te intorci cu plumb in picioare, fiindca ai primit un diagnostic naucitor. Are o boala rara, sindromul hemolitic uremic, care afecteaza in special copiii, atacindu-le organele interne. Din fericire, boala poate fi tratata, dar cu niste costuri uriase, pe care parintii ei, profesori de matematica, nu si le pot permite.
Stiind-o pe Andreea, Sergiu Tuhutiu, un talentat pianist tinar roman, mutat in Marea Britanie, a chemat toti prietenii, prietenii prietenilor, cunostintele acestora si trecatorii de pe strada care au un pic de timp si inima si a organizat un concert caritabil in care el isi va darui maiestria pentru binele acestei fetite. Putin cu putin se face mult si mult ar insemna sa salvam un copil de un verdict sumbru. Pentru ca noi impreuna putem schimba totul, astfel ca si Andreea Ceausu sa prinda fluturi, sa se balaceasca in apa, sa-si serbeze ziua cu baloane colorate si sa joace jocuri pe calculator sau sa sara coarda.

In seara asta sinteti cu totii asteptati la Arcub, la ora 19,00.

http://adevarul.ro/news/societate/povestea-fetitei-11-ani-nevoie-mai-scump-medicament-lume-1_535a86c60d133766a81675c9/index.html

You may also like

Leave a comment