Hara are Concert Extraordinar de Craciun

Adica “Marlin, Darlin – Poveste de iarna”, atipic spusa

Hara e o trupa care stie sa se joace. Asta mi-a placut la ei mai presus de ceea ce cinta, desi nici asta nu e de neglijat. Dar de cite ori ne-am intersectat datorita cintecului lor – cu priza la public dupa cit se vede din longevitatea lor pe scena romaneasca destul de opaca la ceea ce propun trupele de dincolo de Carpati, am fost foarte incintata sa descopar niste oameni -in frunte cu Flavius, solistul trupei-carora le place sa rida, sa inventeze, sa ofere o stare de bine celorlalti. O demonstreaza videoclipurile, concertele dar si cautarile lor. E drept ca a trecut ceva timp de la momentele de intersectie dintre noi, filmate, recunoscute si stampilate ca fiind “emisiuni tv”, dar si dupa acel timp spiritul a ramas acelasi. Cind ne vedem ne amuzam, avem chef de descoperiri creative si vrem sa facem un grup de oameni -numiti generic “public”- mai fericit.

Veti putea vedea ca am dreptate daca veti fi printre jucausii invitati la Povestea de iarna a trupei Hara, un concert aniversar, pe 12 decembrie, la Patria Cinema.
Daca nu veti ajunge, va povestesc tot eu, ca am de gind sa le fiu alaturi joi, 12 decembrie 2013 la Cinema Patria din Bucuresti si-mi place sa adun marturii.

Deocamdata va sicanez cu “Shikana”, piesa care imi place, pentru ca ma amuza cel mai mult in momentul asta.

You may also like

Leave a comment