Lectia de cochetarie

Cu Mirela Vescan, profesionist Make Up de Romania

Vineri 4 aprilie la Gianinani Place Mirela Vescan, celebru make up artist din Romania vine la intalnirea cu fetite si adolescente inscrise la Lectia de Cochetarie. La ora 15,00. O sa am carnetelul la mine. Mai am si eu multe de invatat. Lucrurile pe care le stie Mirela, acumulate in ani de experienta in teatru, film, televiziune, publicitate, fashion- show nu pot fi cuprinse intr-o cautare pe google. Intr-adevar, pe net gasesti orice, dar nimeni nu se uita in ochii tai, nimeni nu-ti poate personaliza sfaturile, nimeni nu iti pune in mina maiestria asa cum o poate face un profesionist. De aceea intilnirile cu oamenii de specialitate, imbratisati de reusite si aureolati de admiratia semenilor sint atit de pretioase. Am avut parte de atentia si prietenia Mirelei de-a lungul timpului si aaah, cit mi-a folosit. Vreau sa ofer posibilitatea asta la rindul meu. Daca oamenii nu se intilnesc sa-si transmita lucruri utile- e pacat, se pierde ceva magic.

mirela-vescan

Lectia de cochetarie trebuie predata din timp, considera Mirela, care imi marturisea: “Am un citat preferat: “Daca tinerii nostri ar sti astazi ceea ce n-au stiut ieri, astazi ar fi ajuns ceea ce n-au ajuns sa fie” Steven Leacock. Este fraza care sintetizeaza, cu umor, multa experienta de viata, este foarte important sa-i asculti pe cei mai mari, tot ce inveti acum, iti va folosi intr-o zi.”

Mi-as fi dorit – cind eram mica- sa am parte de astfel de intilniri memorabile, tot ce ma impresiona era un “om mare” care ma baga in seama, ma lua in calcul, ma considera important. Asta nu s-a schimbat, oricite retele de socializare si ai foane am avea, copiii sint avizi de atentie si relatie nemijlocita cu omul mai inalt, mai priceput si mai rabdator ca el.

Prin urmare, in spatiul Gianinani Place o sa punem accent pe relatiile copii – oameni mari. Pe cercul in jurul mentorului, un om de calibru. O sa fie importante intalnirile cu profesionisti in diverse domenii, cu oameni de calitate, cu expertiza si experienta de netagaduit. Si cu lipici la copii. Ceea ce Mirela Vescan are din plin.

You may also like

Leave a comment