“Stirea” vietii

Iar a venit decembrie, iar au activat astia “stirea” romania tv, mare-canal-de-stiri-de-aruncat-la-canal cum ca gata, m-am dus la cer. De doi ani ma siciie prostovanii. De doi ani lumea comenteaza “Amin” sau “Odihneasca-se” fara sa se uite pe pagina mea de FB, cum tocmai am postat ceva, fara sa se intrebe daca e adevarat, ei nici macar nu se uita la data asa-zisei stiri. De doi ani e imprastiata pentru ametitii care dau click in graba.. Si apoi iar se fac mari discutii cum ca pe Facebook exista stiri false. Oau, ce chestie. Unele sint evident false, e atit de simplu sa le demontezi. Dar lumea nu face efort. De lene. De placerea vestii rele. De placerea reactiei nemultumite  De frecat miinile a neputinta: “asta e”, “ce e de facut?” “O sa cada stirile false peste noi, ia uite-le cum vin asa neverosimile, ba chiar poti jura ca-s adevarate, o sa ne sufoce au au ce ne facem”, ca-n povestea prostilor.

I'm alive!

Stiu ce fac. Dau in judecata Facebook. Sa vedeti cum ma umplu de bani si atunci n-o sa le mai fie lene acelorasi insi ingrijorati. O sa verifice insistent daca am intrat in posesia banilor. O sa-mi declare dragostea si o sa jure cum nu au crezut ei stirea aia la care au scris Amin, o sa-mi insire imprejurarile cind s-au amuzat la emisiunile mele…ba chiar o sa-mi faca favoruri pe care nu le voi cere. O sa munceasca sa-mi intre in gratii, poate le pica ceva. Atunci se pare ca ne activam. Cind ne pica ceva. Hai sa vedem ce-o mai fi. Interesanta viata asta.

You may also like

2 comments

  • camelia 23/12/2016   Reply →

    eu sunt pe fb de ceva ani.. niciodata n-am vazut stirea asta, ca ai fi plecat dintre noi si de aceea am fost mahnita… nu poti invinovatii oamenii, doar pe cei care posteaza si transmit stiri false… din nu stiu care motiv… tu stii?

    • Gianina Corondan 29/12/2016   Reply →

      Nici eu n-am vazut-o, dar se ingrijeste lumea sa mi-o transmita an de an…de prin 2015 incoace. Nu stiu cum circula. Dar stiu ca oamenii trebuie sa fie mai atenti cu ce share-uiesc. Pentru ca asta e scopul unora, sa se imprastie orice gogomanie. Oamenii permit astfel invirtirea unor bani. Ca altfel, doar asa, nu se oboseste nimeni sa faca glume…Iar oamenii se mihnesc imediat. N-ar trebui sa ia de bun orice mesaj, fara sa-l mestece, sa se uite cum e scris, sa verifice un pic.. Daca eu scriu acum ca lumea s-a sfirsit, atasind si poze cu explozii si pustietate, crezi?

Leave a comment