Voi fi regina ratingului, ostenii mei

Sint decisa sa fac rating astazi la Teo, la emisiunea careia sint invitata.

Voi dezvalui in premiera pe tara si in exclusivitate mai multe stiri-soc, care vor zgudui mondenul din Romana si ma vor propulsa printre cele mai pitoresti prezente pe micul ecran, cele mai cerute, cele mai de toate. Deja puteti sa va inscrieti pe lista de doritori de amanunte in exclusivitate.Prin intermediul acestei liste scontez ca voi cistiga in jur de 5000000 de lire sterline per aparitie.

Asadar, am de dezvaluit citeva delicii mondene care vor absorbi tara si vor acapara tematica discutiilor neaose:
– mi-am tatuat pe frunte un santulet in forma de rid vertical, de care daca te apropii poti citi : “priveste cerul”
– mi-am pus silicon in par cind renovam casa si se lucra la geamuri
– am fost clienta unei liposuctii financiare. Mi-a fost supt cardul de catre un bancomat penibil de am ramas temporar lipita de oameni cu dare de mina
– salut ancheta profi facuta de Cannes Cannes, care-mi cauta exuberanta si stralucirea de odinioara in doua poze intunecoase facute de un baiat cu maximum de seriozitate, fara nici macar sa rog, din proprie initiativa. De aceea, ii voi acorda premiul Palma de Aur, chiar si doua, cu ajutorul rmgc.
– am fost supusa unor multiple operatii estetice, care estetice fiind dadeau bine. Multumesc Photoshopului pe aceasta cale.

Dar si pentru viitor am planuri- daca doreati sa ma intrebati:

Voi inghiti flacari daca Teo va reusi sa ma fulgere cu privirea-i binecunoscuta sau daca gasim pe undeva vreo flacara violet, macar rozalie sa fie, ca e important sa ne asortam, sa fim in trend.

Am de gind sa ma casatoresc in direct cu dl. Slav, ca dl. Saxon era ocupat iar dl. Franc e in fite si eu nu suport fitele fata. Pentru fiecare privire de la unul la altul voi taxa ieftin, ca e vorba de dragoste si atunci eu ma inmoi. Pentru privirea crucis insa va fi triplu, la cursul zilei.

Voi lua cafeaua in fiecare dimineata cu Bianca Columbeanu ca sa ma sfatuiasca in alegerile mele, sa nu ma pripesc sa nu ma precipitez si sa nu ma priponesc. O voi lua de la diverse magazine de pe raft fara sa platesc, lucru care va alerta politia si emisiunile cu titluri frumoase, parca si vad: “Uitati-o pe cleptomana cum e prinsa in flagrant”

Si cite si mai cite. Acum gata, ca deja poate le dau idei si altora si asta ma va enerva pina cind voi auzi un cintec de iarna care sa aiba iarna in refren.

You may also like

Leave a comment