7 ani in concret

Thea este prietena mea de cind a venit in Romania. Adica de 7 ani. De tot atitia ani am urmarit cum isi dezvolta Laboratoarele Thea, deja cunoscut brand de cosmetica si microbiologie, la toate nivelurile: fie isi imbogateste gama de produse cu ultimele noutati in materie, fie citeste publicatiile de specialitate pina le toceste, fie lanseaza campanii hotarite legate de acnee si de sanatatea pielii, fie invita medici, cercetatori, academicieni de la care sa invatam impreuna.
Acum,  intr-un astfel de demers energic mai trebuie si pauze. Se rezolva si ele. Cu intruniri relaxate, prietenesti, cu muzica buna, linistitoare, cu discutii constructive presarate  cu fructe uscate, limonada buna si o gramada de ris. Sau cu momente scurte de tip pastila, cum ne-a furat fotograful in imaginea alaturata, fix cind comentam cu Thea, cu Mirela Vescan – celebru make up artist- , si mai ales cu doamnele doctor Craciunoiu si Udrea complexitatea campaniei dedicate adolescentilor care se confrunta cu problemele acneei.

LaLaboratoare

Campanie de constientizare indrazneata, recent demarata de Thea, cu virful de lance Alexandra Ungureanu, posesoarea unor povesti cu tilc numai bune de ascultat de fanii ei. Urmariti-le miscarile, opiniile si expertiza, veti avea multe de invatat.

You may also like

Leave a comment