Swiss Ecodent cu fluor, vreau sa-ti fiu Vizitator

Am ajuns intr-o seara la aniversarea de 5 ani a unei clinici de stomatologie, numita Swiss Ecodent. Nu ma duc la orice petrecere, nu ma dau in vint sa fiu eu peste tot, ma las dusa intr-un loc sau la cineva despre care stiu putin decit daca recomanda, gireaza un om de incredere. Atunci devin curioasa. Aflasem cite ceva de la Oana Voiculet, ea mi-a stirnit interesul, ba ca a fost cu cea mica, Maria,  copilul  simtindu-se grozav desi a avut o interventie destul de complexa, ba ca ea se duce mereu sa-si controleze dantura, sa-si aranjeze orice ce este in dezordine, ba ca a capatat dependenta de viziunea noua, total revolutionara a acestei clinici, pe care ea chiar “o iubeste”, de aceea merge mai des ca la piata. Ei, as. Treaba asta-a facut sa vreau sa cercetez indeaproape, dar nu gaseam prilej. Printre medici ma intimidez. Ei opereaza nu numai cu bisturiul, ci si cu notiuni, sintagme abracadabrante care mie imi sint straine. Stomatologii iti pot implinta o asa privire in hohotul de ris , cu o viteza mai mare decit a lingurii in inghetata, de nu mai zimbesti in viata ta.

 

Si…am gasit prilejul. Petrecerea. Cine era la final de-a casei? Eu. Cine conversa  cu medicul Christian Marmandiu, CEO-ul clinicii Swiss Ecodent ca o prietena de-o viata? Eu. Cine privea cu ochi inimosi in jur? Tot eu.

Oana si Cristina m-au chemat la niste poze ca sa nu incep sa filmez una din Vizitele mele de Lucru. Dar nu s-a inventat anestezicul care sa mi-amorteasca mie curiozitatea. Tot vreau sa aflu mai multe, sa lucrez acolo, sa descopar lumea lor. Va urma, simt.

 

You may also like

Leave a comment