Am reusit!

Sa va spun cum a fost. Pe scurt.

In ziua stabilita ne-am vazut la Lunch & Dinner, in Plaza Romania. Totul aranjat frumos, cu tablourile donate de Nicolae si Alin Blei, Bogdan Mihai Radu, Lavinia Falcan pe sevalete, cu tinutele Silviei Serban Si Wilhelminei Arz pe manechine. Adaugam si bijuteria Kabbbalah creata de Thea Haimovitz, sosita intr-un suflet sa ne sustina. Lumea vine spre noi cind graim la microfon. Poze la spider, comandat mincare, donat la cutiuta, primit cocori de hirtie mesteriti pe loc de micuta Maria Constantin si cornulete cu ravase de la Sorpresino. La servire: Silvia Dumitrescu, Liana Stanciu, Serban Copot, Claudia Pavel, eu si fetele Mariei Movileanu. Sosit Diana Mottok, autoarea cartii “In cautarea Sufletului Craciunului”. S-a instalat si alaturi de copilasul ei care e pe cale sa se nasca a vindut in beneficiul copiilor bolnavi carti si globuri pictate manual cu scene de vis. Alaturi- ciocolata Cocuta se vinde ca piinea calda. E facuta de prietenii mei Sebastian si Costelana Ercuta. Sosit si cintat 2B. Adica Maxim Belciug- chitara si Gabriel Balasa – percutie. Succes. Silvia Dumitrescu printre oamenii care mincau pe la alte restaurante, cu cutia pentru donatii. Convingatoare. Tabloul cu casuta vindut. Poze si imbratisari. Sosit si cintat corurile Song si Sound, dirijate de Voicu Popescu. Succes. Lumea a cintat cu noi. Alte donatii. Silvia si cu mine – imprietenire si cu alti oameni aflati pentru scurt popas in Mall. Doneaza cu bucurie, odata ce afla ca dorim sa dotam Spitalul Marie Curie cu un aparat performant. Fotografii facute de Victor Munteanu, venit dupa noi. Sosit si cintat Maria Morelli, tinara solista aflata la debut. Ne daruieste un colind. Succes. Sosit si cintat When Violin meets Guitar. Prin ei sint si Led Zeppelin, Vivaldi, Bregovici, Queen si AC/DC cu noi. Copiii danseaza liberi si fericiti. Succes. Cinta Silvia Dumitrescu Jingle Bells, sar si cei din Song s-o ajute. Succes.

aripi-de-hartie-2

aripi-de-hartie-3

In acest timp oamenii tot daruiesc din banii pe care-i au la ei. Altii se programeaza pentru a cumpara ulterior tabloul Hope si ia din Oltenia donata de Victor. Adunate si obiecte pentru Merci Charity Boutique, care se vor vinde tot in beneficiul copiilor bolnaviori. Alina Tiplea, sufletul acestui loc, e cu noi.
La sfirsit, socoteala. Avem toti banii pentru monitorul Datascope Trio Patient, care lipseste din sectia Oncologie Pediatrica de la Spitalul Marie Curie. Succes. Atitea suflete, atitea daruri, atita generozitate, nu se putea sa nu reusim. Cu prietenii alaturi.
Sa va faceti bine, copii care suferiti acum. Sa nu mai fie probleme. Doar sanatate. Si vesti bune de la voi.

Romanii sint uniti.

Sarbatori fericite.

You may also like

Leave a comment